Vil du lære at brygge dit eget øl? Så kan du bare kaste dig ud i det, købe udstyr for et par tusinde kr, gå i gang og se hvad der sker. Du kan også deltage i et af Det Våde Fårs brygkurser og lære det hele fra begyndelsen – og få alle de seje tricks, som bryggeren benytter.
Vi garanterer, at hvis du bagefter derhjemme gør, som du har lært, kan du lave rigtig lækker “øl til husbehov”.
Vi tilbyder to muligheder for at lære mere om brygning:
Brygkursus
Du får en indføring i brygningens historie, teknikken bag samt praktisk erfaring med hjemmebrygning.
Der benyttes maltekstrakt samt steeping.
Efter dette kursus kan du for en beskeden investering gå i gang hjemme i dit eget køkken.
Kurset består af to forløb:
- Teori, samt start af bryg (5 timer)
- Tapning og flaskning (1½ time, 14 dage efter forløb 1)
Du ender med en masse erfaring, tro på at du sagtens kan brygge samt 5-10 liter af din egen øl.
Der samles hold af 6-8 personer
Praktikantdag
Kom med en hel dag, hvor vi brygger en af Fårets øl. Det vil sige 400-800 liter, på vores anlæg.
Her vil du lære alt om all-grain brygning: valsning af malten, mæskning, sining, kogning osv. Masser af læring om enzymer, bitterhed, ønskede og uønskede smagsstoffer, gær, humle mm.
Du er selvfølgelig velkommen til at spørger om alt, hvad du kunne ønske at vide om brygningen.
Dette er et individuelt kursus, som selvfølgelig kun afholdes når vi brygger her på Fåret ca. 30-50 gange om året.
Se priser på vores brygkurser under menupunktet Priser.